اگر قرار بود تنها از یک گیاه برای درمان پزشکی استفاده کنم؛ سیر خام ارگانیک را انتخاب میکردم.
سیر آنتی بیوتیک طبیعی است و باکتری، سرماخوردگی، آنفولانزا، ویروس، انگل، التهاب، زگیل، قارچها و آفت را از بین میبرد.
بوی سیر
اگر هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد میدهد، تنها راهش اینست که بدنتان را از شر سموم خلاص کنید. سیر به همراه سم تولید بوی بد میکند.
زمانی که سموم از بین برود بوی بد هم از بین میرود. وقتی که آشپزی میکنید و از بوی سیر یا پیاز چشمانتان آب میافتد بسیار مفید است. در واقع این باعث از بین رفتن عفونت چشم و تمیز شدن آن میشود.
قبل از خوردن غذا، سیر را برش دهید
دو جزء از سیر، ترکیبی مبتنی بر گوگرد به نام آلیسین و آنزیم آلیناز است که به طور جداگانه در سیر حفظ شده است. اما زمانی که سلولهای سیر از هم جدا میشوند، عناصر آزاد شده، پس از تماس با همدیگر ترکیب قدرتمند جدیدی به نام آلیسین جدید ایجاد میکند. این ترکیب جدید که دارای بوی تند و سوزاننده است از خواص زیادی برای سلامتی برخوردار است.
راه حل دیگر برای به حداکثر رساندن اثر سیر، جویدن آن به مدت یک دقیقه است. در همان زمان داخل و بیرون دهان تنفس کنید. تا جاییکه میتوانید به جویدن ادامه داده و اجازه دهید هوا عبور کند.
خاصیت سوزانندگی سیر
سیر پوستتان را میسوزاند، پس از استفاده از سیر بصورت موضعی، مراقب باشید که سیر را از روی پوست بردارید. تکه های سیر خام را روی پوستتان به مدت طولانی نگذارید. هنگام برداشتن تکه های سیر خام از روی پوست هر 15 تا 20 دقیقه، بررسی کنید که آیا سوختگی روی پوستتان هست یا نه.